اکانت MCC گوگل ادوردز

اکانت MCC گوگل ادوردز چیست و چرا آژانس های تبلیغاتی ازش استفاده میکنند؟

تو این مطلب سعی میکنم هم در رابطه با اکانت MCC گوگل ادوردز و هم مالکیت اکانت کسانی که تبلیغات ادوردز خودشون رو به آژانس های تبلیغاتی سپردن توضیحاتی بدم و در مطلب بعد [label]آموزش ساخت اکانت MCC گوگل ادوردز[/label] رو به صورت کامل توضیح بدم. امیدوارم بعد از خوندن مطلب اگر سوال، نظر، پیشنهاد یا انتقادی داشتید از طریق قسمت نظرات باهام درمیون بزارید. قسمت نظرات میتونه از خود محتوای پست هم مفیدتر باشه چون معمولا سوال هایی پرسیده میشه که به فکر نویسنده مطلب نرسیده و کمکی میشه تا مطلب کامل تر بشه.

اکانت MCC گوگل ادوردز چی هست و به چه دردی میخوره؟

اکانت MCC که مخفف My Client Center هست و به تازگی نامش به AdWords manager account تغییر داده شده یک نوع اکانت گوگل ادوردز هست که به ما امکان مدیریت چندین اکانت گوگل ادوردز رو میده؛ و معمولا توسط متخصصان ادوردز و آژانس های تبلیغاتی که چندین اکانت رو به صورت همزمان مدیریت میکنند مورد استفاده قرار میگیره.

اکانت های زیرمجموعه MCC هم میتونن اکانت معمولی گوگل ادوردز باشن و هم میتونن MCC باشن. به طور مثال یه شرکت بزرگ تبلیغاتی رو در نظر بگیرید که یک اکانت MCC داره و انقدری تعداد اکانت های زیرمجموعش زیاد هست که میخواد هر 50 تا اکانت رو به یه گروه بسپره یا حتی به شرکت های کوچیکتر و متخصصین ادوردزی که به صورت فریلنس کار میکنن نمایندگی بده؛ در این حالت اون شرکت یک اکانت MCC میسازه و زیرمجموعه اکانت MCC اصلی قرارش میده و اون اکانت رو در اختیار اون فرد یا شرکت قرار میده.

وقتی تبلیغات گوگل ادوردزمون رو به یه شرکت تبلیغاتی میسپریم کی مالک اکانت هست؟

یکی از سوالات مهمی که معمولا برای افرادی که میخوان تبلیغات ادوردز رو به یه آژانس تبلیغاتی بسپرن پیش میاد اینه که چه کسی مالک اکانت هست؟ آژانس تبلیغاتی مالک اکانت هست یا مشتری؟

اگر مشتری از قبل صاحب اکانت باشه فقط کافی هست که Customer ID خودش رو در اختیار آژانس تبلیغاتی قرار بده تا اون شرکت درخواست دسترسی رو برای شما بفرسته و بعد از تایید شما، به اکانتتون دسترسی پیدا کنه. اینجوری شما مالک اصلی اکانت هستید و فقط به اون شرکت دسترسی میدید و هرموقع هم که بخواید میتونید این دسترسی رو قطع کنید و با یه شرکت دیگه کار کنید.

ولی متاسفانه تو ایران بخاطر تحریم ها و همچنین آشنا نبودن مشتری خود آژانس تبلیغاتی اکانت رو میسازه و به شما دسترسی میده و حتی یه پولی هم ازتون میگیره تا اکانت رو بسازه! اینجوری مالکیت اکانت برای شما نیست و اون آژانس تبلیغاتی هست که تصمیم میگیره به شما چه دسترسی بده (مثلا به شما دسترسی بده که خودتون پرداخت هارو انجام بدید یا خودش پرداخت رو انجام بده). البته این رو هم درنظر بگیرید که اگر شرکت مربوطه معتبر باشه نیازی نیست نگران مالکیت اکانت باشید و حتی بعضی هاشون راهنماییتون میکنن که با اطلاعات خودتون اکانت ساخته بشه و خودتون مالک اکانت باشید.

مزایای استفاده از اکانت MCC گوگل ادوردز چی هست؟

  1. اگر اکانت MCC داشته باشیم برای دسترسی دادن به یه آژانس تبلیغاتی یا فریلنسر گوگل ادوردز مجبور نیستیم یوزر پسوردمون رو در اختیارشون قرار بدیم.
  2. خودمون مالک اکانت هستیم.
  3. میتونیم برای کسانی که روی اکانت کار میکنند دسترسی های متفاوت تعریف کنیم.
  4. هرموقع بخوایم با یک کلیک میتونیم دسترسی فرد یا شرکت رو قطع کنیم.
  5. فقط کافیه یکبار به اکانت وارد بشیم تا به همه اکانت های زیرمجموعه دسترسی داشته باشیم و مجبور نباشیم برای ورود به هر اکانت لاگین کنیم.
  6. براحتی کارایی و وضعیت اکانت هامون رو باهم مقایسه کنیم.
  7. با کمک صورتحساب تلفیقی (consolidated billing) تمام اکانت هامون رو همزمان شارژ کنیم.
  8. میتونیم راحت تر و سریعتر اکانت زیرمجموعه بسازیم و به اکانت اصلی وصلش کنیم.

[alert type=”info”]به یاد داشته باشید که شما با یک ایمیل میتونید 5 اکانت گوگل ادوردز بسازید و اگر آژانس تبلیغاتی نیستید و بیشتر از 5 اکانت رو مدیریت نمیکنید ضرورتی نداره اکانت MCC بسازید.[/alert]

4 دیدگاه دربارهٔ «اکانت MCC گوگل ادوردز چیست و چرا آژانس های تبلیغاتی ازش استفاده میکنند؟»

  1. ممنون مثل مطالب دیگه عالی بود
    از طریق consolidated billing میتونیم مثلا 2 هزار دلار شارژ کنیم و بسته به نیاز هر اکانت بهش انتقال بدیم درسته؟
    منتظر پست بعدی هستم شدید:)

    1. مهراد بابایی

      مرسی افشین جان
      صورتحساب تلفیقی به این صورت هست که شما مجبور نیستید برای شارژ کردن هر اکانتتون به صورت جدا اقدام کنید و دونه دونه صورتحساب هارو پرداخت کنید؛ و میتونید با یه صورتحساب چند تا اکانت رو شارژ کنید. در گوگل ادوردز امکان انتقال و جابجایی پول بین اکانت ها وجود نداره و برای اینکار فکرکنم باید اول درخواست refund بدید تا پول رو به حسابتون برگردونن و بعد اکانت دیگر رو شارژ کنید.

    1. مهراد بابایی

      خواهش میکنم، خوشحالم که مقاله براتون مفید بوده. البته خیلی قدیمی هست و حدود 5سال پیش نوشتمش و باید حتما آپدیت بشه.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.