اصول طراحی لندینگ پیج (Landing Page)

طراحی لندینگ پیج (Landing Page) در نرخ تبدیل تاثیر زیادی داره ولی شخصا شرکت های زیادی رو دیدم که هزینه و وقت زیادی رو بابت انواع کمپین های تبلیغاتی صرف میکنن ولی به اصول طراحی لندینگ پیج توجهی نمیکنن؛ در این مطلب علاوه بر اصول طراحی لندینگ پیج قصد دارم در رابطه با بهینه سازی نرخ تبدیل هم بنویسم چون هدف نهایی این مقاله آموزشی افزایش نرخ تبدیل هست. در ابتدای مطلب سعی میکنم به تعاریف کلماتی که در مقاله مورد استفاده قرار میگیره بپردازم و توضیح بدم که اصلا لندینگ پیج چیست و انواع لندینگ پیج رو معرفی کنم.

لندینگ پیج (Landing Page) چیست؟

وقتی که از دیجیتال مارکترها میپرسید که لندینگ پیج چیست معمولا هرکدوم تعریف متفاوتی رو بیان میکنند ولی به طور کلی اکثر معیارهایی که باعث میشه یک صفحه وب رو لندینگ پیج بدونن مشترک هست؛ من شخصا این تعریف رو بیشتر میپسندم :

صفحه فرود یا لندینگ پیج به صفحه ای گفته میشه که با هدف بازاریابی ساخته شده و اولین صفحه ای هست که بازدیدکننده از طریق کمپین های تبلیغاتی واردش میشه.

انواع لندینگ پیج

قبل از شروع طراحی لندینگ پیج باید با انواع آن آشنا باشیم تا بسته به هدفی که داریم تصمیم بگیریم که چه نوعی از لندینگ پیج رو طراحی کنیم. سه دسته بندی اصلی لندینگ پیج ها :

صفحات اصلی

معمولا صفحه اول، صفحه دسته بندی محصولات و… که جزو صفحات اصلی وبسایت ما هستن جزو این دسته قرار میگیره. در صفحه اول معمولا کلیت کسب و کار ما معرفی میشه و بسته به مدل کسب و کار اطلاعاتی که در این صفحه قرار میگیره هم متفاوت هست؛ مثلا شرکت های ارائه دهنده خدمات(lead gen) ممکن هست خدماتشون و نظرات کسانی که از خدماتشون استفاده کردن رو در این صفحه نمایش بدن و فروشگاه های اینترنتی هم پرفروش ترین کالاها و دسته بندی محصولاتشون رو در صفحه اول به نمایش در بیارن.

در بعضی مواقع ایده خوبی نیست که از صفحات اصلی سایت به عنوان یک لندینگ پیج استفاده کنیم اما سایت های موفق زیادی هم هستند که اینکارو کردن و نتیجه هم گرفتن، نمونش سایت پونیشا هست که شخصا خیلی طراحیشو دوست دارم و همینطور بعضی از فروشگاه های اینترنتی که صفحه دسته بندی محصولاتشون رو به عنوان لندینگ پیج استفاده میکنن.

طراحی صفحه فرود پونیشا
صفحه اول وبسایت پونیشا

میکروسایت

میکروسایت مکمل و شاخه‌ای از سایت اصلی هست که به صورت مجزا عمل می‌کنه. میکروسایت‌ها می‌تونن استفاده‌های متعددی برای برند‌ها داشته باشن، مثلا بعضی از برند‌ها برای تمرکز روی یه کمپین خاص و یا برای داستان سرایی از میکروسایت ها استفاده می‌کنن. باوجود اینکه میکروسایت ها معمولا از چندین صفحه تشکیل میشن ولی همچنان به عنوان لندینگ پیج شناخه میشن.

نمونه: شرکت Bolthouse Farms که محصولاتی مثل آبمیوه تولید میکنه و شعارش “محصولات سالمتر” هست یک میکروسایتی به نام UrWhatUPost.com ساخته تا به مردم نشون بده چقدر تو شبکه های اجتماعی راجع به غذاهای سالم و چقدر راجع به غذاهای ناسالم صحبت میشه! با کمک هشتگ ها اطلاعاتی رو جمع آوری کردن و داخل این میکروسایت به نمایش گذاشتن تا طرز تفکر مردم رو راجع به این موضوع تغییر بدن.( wtf در بالای سایت مخفف what the food هست 😀 )

طراحی صفحه فرود میکروسایت جهت نمایش میزان به اشتراک گذاری غذاهای سالم و ناسالم
میکروسایتی جهت نمایش میزان به اشتراک گذاری غذاهای سالم و ناسالم

اختصاصی

در طراحی لندینگ اختصاصی معمولا از منو و navigation استفاده نمیشه و تمرکز اصلی روی فراخوان عمل (Call to action) هست که این فراخوان میتونه پر کردن یه فرم، دانلود کاتالوگ، ثبت نام و یا خرید محصول باشه. از بین سه دسته بندی لندینگ پیجی که تو این مقاله معرفی شد بدون شک محبوب ترین و اثرگذارترینش لندینگ پیج اختصاصی هست که در کمپین های ppc (تبلیغات کلیکی مانند ادوردز)، کمپین های سئو و… مورد استفاده قرار میگیره.

ویژگی هایی که یک لندینگ پیج اختصاصی رو از بقیه متمایز میکنه

  1. در این نوع لندینگ پیج تمرکز اصلی روی یک عمل تبدیل (conversion action) خاص هست.
  2. نسبت به بقیه صفحات کمترین حواس پرتی رو داره .
  3. فرآیند تبدیل بازدیدکننده به مشتری به ساده ترین شکل ممکن طراحی میشه.
  4. بسیار هدفمند هست و برای مخاطبان هدف طراحی میشه.

در ادامه مقاله در رابطه با عمل تبدیل(coversion action)، نسبت توجه (Attention Ratio) و مخاطبان هدف(target audience) توضیح خواهم داد.

صفجه فرود semrush برای کلمه seo tools
لندینگ پیج semrush برای کلمه seo tools

لندینگ پیج اختصاصی معمولا به دو دسته تقسیم میشه :

لندینگ پیج Lead gen

با ارزش ترین اطلاعاتی که در لندینگ پیج lead gen از بازدیدکننده میتونیم بگیریم ایمیل و یا شماره تلفنشون هست که به ما این اجازه رو میدن که از این طریق باهاشون در ارتباط باشیم و بتونیم از طریق بازاریابی به مشتری تبدیلشون کنیم. شرکتی که من توش کار میکنم مدل کسب و کارش lead gen هست و ما به همین روش ضروریترین اطلاعاتی که نیاز هست رو از بازدیدکننده میگیریم تا باهاش ارتباط برقرار کنیم. گرفتن اطلاعات بازدیدکننده در عوض دانلود یه کتاب الکترونیکی و… میتونه راه خوبی برای برقراری ارتباط و در نهایت تبدیل اون بازدیدکننده به مشتری باشه اما برای همه کاربردی نیست. مثلا ما تو لندینگ پیج هامون در رابطه با خدماتی که ارائه میکنیم اطلاعاتی رو به مشتری میدیم و سعی میکنیم اعتمادش رو جلب کنیم و بعد ازش میخوایم که اگر به خدمات ما نیاز/علاقه داره اطلاعاتش رو توی فرم وارد کنه تا ما در سریعترین زمان ممکن باهاش تماس بگیریم.

ما در عوض این موارد میتونیم از مشتری اطلاعات (مثل ایمیل، شماره تلفن و…) بخوایم :

  1. دانلود کتاب الکترونیک، مقاله آموزشی و بقیه مواردی که مرتبط با بازاریابی محتوا هست.
  2. اشتراک خبرنامه، وبلاگ و…
  3. ثبت نام جهت دسترسی به دوره های آموزشی انلاین، وبینارها و…
  4. درخواست مشاوره
  5. درخواست ارائه خدمات به صورت آفلاین

برای نمونه میخواستم لندینگ پیج ثبت نام رانندگان Lyft رو نشون بدم که متوجه شدم طراحیشو تغییر دادن و چون تغییراتشون دقیقا نکاتی هست که تو این مقاله بهش اشاره میکنم تصمیم گرفتم که در آخر مقاله به عنوان مطالعه موردی تغییراتش رو باهم بررسی کنیم.

لندینگ پیج Click-through

در لندینگ پیج click-through برخلاف لندینگ پیج lead gen فرمی وجود نداره و در عوض هدف متقاعد کردن بازدیدکننده برای بازدید صفحه دیگه ای هست که در واقع تبدیل (conversion) در اون اتفاق میوفته. معمولا لندینگ پیج click-through در فروشگاه های اینترنتی مورد استفاده قرار میگیره تا از این طریق بازدیدکننده با محصول آشنا بشه و اشتیاق و علاقه ای جهت خرید اون محصول پیدا کنه و در نهایت بر روی دکمه ای که در صفحه به عنوان عمل تبدیل(conversion action) وجود داره کلیک کنه تا خرید رو انجام بده.

لندینگ پیج click-through برای این موارد کارایی داره :

  1. خرید اینترنتی (با هدایت بازدیدکنندگان به سبد خرید)
  2. ثبت نام برای مشاهده دمو و استفاده آزمایشی از خدمات
  3. دانلود کاتالوگ و یا خلاصه ای از یک کتاب

نسبت توجه (Attention Ratio) در طراحی لندینگ پیج

نسبت لینک های یک لندینگ پیج رو به یک عمل تبدیل (conversion action) نسبت توجه یا همون Attention Ratio میگن. در صفحات اصلی ممکن هست ما 80 تا لینک داشته باشیم و فقط یکی از اون ها عمل تبدیل(لینک،دکمه یا فرم) باشه در نتیجه نسبت توجه اون صفحه میشه 80:1؛ تو میکرو سایت ممکن هست ما 30 تا لینک داشته باشیم و یکیش عمل تبدیل باشه (30:1)؛ اما تو لندینگ پیج اختصاصی ما باید تمام تلاشمون رو بکنیم که فقط یک عمل تبدیل داشته باشیم (1:1).

ما میتونیم از چند تا فراخوان تبدیل (call to action) تو یه لندینگ پیج اختصاصی استفاده کنیم ولی در نهایت همشون باید یک عمل تبدیل (conversion action) باشن. به طور مثال سایت Semrush تو لندینگ پیج اختصاصی که برای کلمه “seo tools” ساخته(بالاتر اسکرین شات از این صفحه رو گذاشتم) دو تا فراخوان تبدیل(call to action) قرار داده، یکی دکمه try now for free! و یک دکمه هم start your journey که پایین صفحه هست اما هردوی این دکمه هارو وقتی کلیک میکنید پنجره ثبت نام باز میشه (جفتشون یک عمل تبدیل هستن).

توی لندینگ پیج اختصاصی که طراحی میکنیم باید کمترین حواس پرتی نسبت به عمل تبدیل وجود داشته باشه اما این به معنای این نیست که هیچ اطلاعاتی در اختیار بازدیدکننده قرار ندیم. باید تمام تلاشمون رو بکنیم که خدماتمون، ویژگی هامون و… رو توضیح بدیم تا اعتماد بازدیدکننده جلب بشه تا در نهایت اون اقدامی که هدف ما هست رو انجام بده.

لینک های معمول مثل قوانین و مقررات و… در attention ratio درنظر گرفته نمیشه ولی بعضی طراحان لندینگ پیج حتی لوگوی سایتشون رو هم بدون لینک میزارن تا کسی نتونه از اون طریق از لندینگ پیج خارج بشه.

هدف اصلی این مقاله افزایش و بهینه سازی نرخ تبدیل (conversion rate) هست اما اصلا نرخ تبدیل چیه؟در قسمت بعدی این مقاله سعی میکنم به این سوال جواب بدم.

تبدیل، نرخ تبدیل و بهینه سازی نرخ تبدیل چیست؟

تبدیل (conversion)

به هر عملی که قابل اندازی گیری باشه و برای ما ارزش داشته باشه تبدیل (conversion) گفته میشه. این عمل میتونه یک کلیک، دانلود، فروش و حتی یک بازدید باشه.

در فروشگاه های اینترنتی فروش محصول یک تبدیل حساب میشه، در شرکت های lead gen پر کردن یک فرم یا تماس تلفنی میتونه یک تبدیل حساب بشه، در سایت های پربازدید مثل خبرگزاری ها و… بازدید، بازدیدکننده جدید، ctr تبلیغات میتونه یک تبدیل حساب بشه. در وبلاگ های شخصی (مثل وبلاگ من 🙂 ) ثبت نام در خبرنامه، به اشتراک گذاشتن مطلب در شبکه های اجتماعی و نظر دادن راجع به مطلب میتونه یک تبدیل حساب بشه.

نرخ تبدیل (conversion rate) و میانگین نرخ تبدیل تبلیغات گوگل

به درصد بازدیدکننده هایی که تو صفحه فرود ما تبدیل(conversion) مورد نظرمون رو انجام دادن به نسبت کل بازدیدکننده ها نرخ تبدیل (conversion rate) گفته میشه. مثلا اگر لندینگ پیج ما 100 بازدیدکننده داشته باشه و فقط 5 بازدیدکننده فرمی که تو صفحه گذاشتیم رو پر کنن یا محصولی که در حال معرفیش هستیم رو خریداری کنن نرخ تبدیل لندینگ پیج ما میشه 5درصد.

میانگین نرخ تبدیل کسب و کارهای مختلف در تبلیغات گوگل ادوردز
میانگین نرخ تبدیل کسب و کارهای مختلف در تبلیغات گوگل ادوردز | منبع : wordstream

نرخ تبدیل فرم ( form conversion rate)

نرخ پر کردن فرم معمولا برای کسب و کار lead gen خیلی کارایی و اهمیت داره. خیلی ساده محاسبه نسبت کسانی که [label]شروع به پر کردن فرم[/label] میکنن و کسانی که فرم رو کامل پر میکنن.(بعضی بازدیدکننده ها بخاطر طولانی بودن و یا منصرف شدن فرم رو کامل پر نمیکنن)

همینطور محاسبه بازدیدکننده های لندینگ پیج و کسانی که شروع به پر کردن فرم میکنن. (form completion rate)

  1. هر دو قابل اندازی گیری هستند.
  2. فقط کسانی که فرم رو کامل پر میکنند ارزش(value) دارند.

مثال: اگر شما بدونید که 50درصد کسانی که فرم را پر کردن رو تبدیل به مشتری کردید و میانگین ارزش هر مشتری 100هزار تومن باشه. پس ارزش هر یه فرمی که پر میشه 50هزار تومن هست. (چون از هر دو تا فرم یکیش تبدیل به مشتری میشه)

بهینه سازی نرخ تبدیل (conversion rate optimization)

به شیوه استفاده از آمار و ارقام، بازخوردها و تست های A/B برای بهینه سازی عملکرد وبسایت و در نتیجه افزایش نرخ تبدیل CRO یا همون بهینه سازی نرخ تبدیل گفته میشه. در واقع اینکه ما بفهمیم چرا بازدیدکننده ها عمل تبدیل مورد نظر مارو انجام نمیدن و چه کارهایی باید انجام بدیم تا از خدمات و محصولات ما آگاه بشن و نسبت بهشون علاقه و اشتیاق پیدا کنن و در نهایت عمل تبدیل مورد نظر مارو انجام بدن قسمتی از بهینه سازی نرخ تبدیل هست.

مراحلی که مشتری در فرایند خرید طی میکنه(قیف AIDA)

مدل AIDA / قیف فروش AIDA
مدل AIDA / قیف فروش AIDA

مدل AIDA یکی از کاربردیی ترین مدل های بازاریابی هست و مراحلی که مشتری در فرایند خرید طی میکنه رو شرح میده. در واقع این مدل به کارشناسان بازاریابی و فروش کمک میکنه تا درک بهتری از فرایند فروش داشته باشن.

بازدیدکننده های لندینگ پیج ما هرکدوم ممکنه در یکی از چهار مرحله پایین قرار بگیرن که با هرکدوم باید رفتار متفاوتی داشت و اطلاعات متفاوتی بهشون داد. مثلا کسی که در مرحله اول(آگاهی) هست نیازی نیست بهش دکمه پرداخت نشون داده بشه و یا کسی که در مرحله چهارم(اقدام) قرار داره نیازی به خوندن متن های طولانی نداره در عوض نیاز به یه راه آسون برای ارتباط برقرار کردن یا ثبت سفارش داره؛ پس فهمیدن اینکه بازدیدکننده و مخاطب هدف ما در کدوم مرحله هست برای طراحی لندینگ پیج خیلی مهمه. البته این مدل قدیمی هست و جدیدن خیلی پیچیده تر شده و یه بازدیدکننده ممکن هست چندین بار بین این مراحل جابجا بشه.

قیف فروش AIDA به این صورت هست که مرحله به مرحله تعداد بازدیدکننده ها کمتر میشه و تعداد کسانی که در نهایت محصول مارو میخرن یا سفارش ثبت میکنن از تعداد کسانی که با محصول یا برند ما آشنا شدن خیلی کمتر هست.

آگاهی (awareness)

در مرحله آگاهی، بازدیدکننده از وجود برند، محصول و یا خدمات ما مطلع میشه.

1- در این مرحله مهمترین مسئله این هست که باید توجه بازدیدکننده رو جلب کنیم. میتونیم مطالب و اطلاعات رایگان در اختیار مخاطب بزاریم تا توجهش رو جلب کنیم. (مثل قرار دادن یه مطلب آموزشی یا یه کتابچه رایگان…)
بازدیدکننده های جدیدی که در این مرحله قرار دارن باید مطمئن بشن که کسب و کار ما قانونی هست و تو کارمون حرفه ای هستیم تا بتونن بهمون اعتماد کنن. (در این مرحله در کوتاه ترین زمان ممکن و با کمترین اطلاعات باید خودمون رو بهشون بشناسونیم).

2- قرار دادن لوگوی همکاران ما و یا مشتریان معتبر ما یا قوانین بازگشت وجه و گارانتی خدمات ارائه شده باعث میشه بازدیدکننده به سرعت اعتمادش جلب بشه.
3- اگر نتونیم به صورت خیلی واضح خدماتی که به مشتری ارائه میکنیم و ویژگی هامون رو به مشتری نشون بدیم نمیتونیم نظرشون رو جلب کنیم.
4- برای جلب نظر مشتری زمان خیلی کمی داریم و نباید حواس مشتری رو با لینک ها و مطالب بیهوده پرت کنیم.
5- از افکت های عجیب غریب نباید استفاده کنیم(بک گراندهای متحرک و…) هرچی صفحمون احساس آرامش بیشتری داشته باشه مشتری کمتر حواسش پرت میشه و بیشتر تمرکز میکنه به اصل قضیه.
6- باید اطلاعات رو طوری قرار بدیم که بازدیدکننده به راحتی بتونه پیداشون کنه؛ هیچکس وقت زیادی رو صرف نمیکنه که بفهمه ما چی میفروشیم یا چه خدماتی ارائه میکنیم! پس به ساده ترین و راحت ترین شکل ممکن باید اطلاعات رو در اختیارش قرار بدیم که مجبور نباشه زمان زیادی رو برای پیدا کردن اطلاعات مورد نیازش در حال جستجو باشه.

علاقه (interest)

در مرحله علاقه، بازدیدکننده از مزایای محصول و یا خدمات ما مطلع میشه و اگر نظرش جلب بشه، علاقمند میشه که برای دریافت اطلاعات بیشتر تحقیق کنه.

اشتیاق (desire)

در مرحله اشتیاق، بازدیدکننده از لحاظ عاطفی با محصول و برند ما ارتباط برقرار میکنه و تمایل خریدش خیلی زیاد هست.

اقدام (action)

در مرحله اقدام، بازدیدکننده اقدام به خرید یا هر عملی که مورد انتظار ما هست مثل عضویت در خبرنامه و … میکنه و به مشتری ما تبدیل میشه.

در نظر گرفتن مدت زمانی که بازدیدکننده این مراحل رو طی میکنه خیلی مهم هست و حتما باید بهش توجه کنیم

توضیح طول چرخه فروش با دو مثال :

انسان ها معمولا از 4 5 سالگی از وجود ماشین آگاهی پیدا میکنن(مرحله1) و زمانی که در 18سالگی به سن گواهینامه گرفتن میرسن راجع به ماشین های مختلف تحقیق میکنن و بهشون علاقه مند میشن(مرحله2) و زمانی که به 25 26 سالگی میرسن-زمانی که توانایی خرید یه ماشین رو دارن- اشتیاق خرید ماشین رو پیدا میکنند(مرحله سوم) و در مرحله آخر اقدام به خرید ماشین میکنن. تو این مثال چرخه فروشی که 26 سال طول کشیده توضیح داده شده، ممکن هست چرخه فروش محصول دیگه ای 26 ثانیه باشه.
مثلا ممکن هست تبلیغ کالایی رو تو یه سایتی ببینیم که از وجودش خبر نداشتیم و به سرعت بخاطر امکاناتش بهش علاقمند بشیم و چون قیمتش مناسب هست و راحت میتونیم بخریمش و گارانتی 30 روز زمان بازگشت در صورت نارضایتی داره خیلی سریع تصمیم به خریدش بگیریم.
پس بسته به مدل کسب و کار و بسته به نوع محصولی و نوع تبدیل مدت زمان چرخه فروش متفاوت هست.

بازدیدکنندگان لندینگ پیج و مخاطبان هدف

بازدیدکنندگان و مخاطبان هدف صفحه فرود

 مرورگر ها (Browsers)

این افراد معمولا کسانی هستن که در اینترنت صفحات مختلف رو میبینن و مرور میکنن و در مرحله آگاهی (awareness) قرار دارن؛ ممکن جزو بازدیدکننده هایی باشن که فقط تو اینترنت میچرخن و قصد خرید یا ثبت سفارش ندارن.

ارزیابان (Evaluators)

خریدارانی که آگاه هستند از برندمون یا محصولی که ارائه میکنیم و در حال ارزیابی و بررسی گزینه های مختلف هستن. این افراد معمولا در مرحله علاقه (interest) قرار دارن.

معامله گرها (Transactors)

کسانی که قصد انجام معامله/تراکنش رو دارن (هنوز تبدیل به مشتری نشدن ولی تو همون ناحیه هستن) مثلا در حال اضافه کردن محصول به سبد خریدشون هستن و یا دنبال توضیحات پرداخت یا دکمه پرداخت آنلاین میگردن…به این افراد باید همه اطلاعاتی که نیاز دارن داده بشه تا به مرحله قبل برنگردن، مثلا اعتمادشون جلب بشه که این کالا یا سرویسی که میخرن ارزش داره و باکیفیت هست.

مشتریان (Customers)

کسانی که محصول یا سرویس رو خریداری یا ثبت سفارش کردن و تبدیل به مشتری شدن.

باید مطمئن بشیم که مشتری بعد از خرید و انجام عمل مورد نظر ما راضی میمونه چون اینکار میتونه باعث بشه دوباره بیان و از ما خرید کنن و یا مارو به اطرافیانشون معرفی کنن.(بازاریابی دهان به دهان)

بررسی لندینگ پیج ثبت نام رانندگان lyft

مقایسه صفحه فرود قدیمی و جدید ثبت نام رانندگان Lyft
مقایسه طراحی لندینگ پیج قدیمی و جدید ثبت نام رانندگان Lyft (برای مشاهده سایز بزرگتر بر روی عکس کلیک کنید)

مقایسه لندینگ پیج قدیمی و جدید Lyft

  1. منوی بالای صفحه حذف شده تا بازدیدکننده هدف نتونه به راحتی از لندینگ پیج خارج بشه. البته لوگوشون همچنان لینک شده به صفحه اصلی و به نظرم میتونستن اون لینک رو هم حذف کنن
  2. فرمی که به عنوان عمل تبدیل در این صفحه وجود داره قبلا 6 تا فیلد داشت و یک مرحله ای بود اما الان اول شماره تلفن رو میگیرن و در مرحله بعد 5 فیلد دیگه رو میگیرن.
  3. تیتر و عکس اصلی عوض شده.

نکات مثبت هر دو لندینگ پیج

1. محاسبه گر درآمد راننده بر اساس زمانی که تو طول روز میتونه کار کنه.

2. اسلایدری که مراحل و نحوه کار اپلیکیشن راننده رو توضیح میده

3. قسمت پرسش و پاسخ که به سوالات رایج پاسخ میده

4. توضیح یک ویژگی منحصر به فرد مثل بیمه کردن ماشین راننده توسط Lyft

نظرتون راجع به رنگ دکمه فراخوان تبدیل چیه؟به نظرتون اگر رنگی بود که توجه بیشتری رو جلب میکرد بهتر نبود؟یا اینکه از رنگ برندشون استفاده کردن بهتر هست؟

نکته خیلی مهمی که باید حتما در آخر مقاله بهش اشاره کنم تست های A/B هست؛ مثلا به نظر من تیتر قبلیشون خیلی بهتر بود ولی مسئله ای که هست نظر ما یا مدیرمون نمیتونه تعیین کننده خوب بودن یا بد بودن یه تیتر باشه! بلکه فقط با تست گرفتن میتونیم بفهمیم که چه طرحی با چه تیتری بهتر هست و آیا تغییرات ما نتیجه مثبت میزاره یا منفی؟ برای همین هم هست که شرکت های بزرگ همیشه به این تست ها متکی هستن.

تست A/B صفحه ثبت نام رانندگان Lyft

تست A/B صفجه فرود ثبت نام رانندگان Lyft
A/B تست لندینگ پیج ثبت نام رانندگان Lyft . برای مشاهده اسکرین شات کل صفحه تست بر روی اینجا کلیک کنید.

دوست داشتم این صفحه رو با صفحه ثبت نام رانندگان اسنپ و ثبت نام رانندگان تپسی مقایسه کنم ولی به این نتیجه رسیدم که بهتره این کارو بسپرم به شما؛ اگر دوست دارید بعد از خوندن این مقاله طراحی لندینگ پیج اسنپ، تپسی و لیفت رو باهم مقایسه کنید و نتیجشو تو بخش نظرات بنویسید. به نظرتون چه اصولی رو تو طراحی لندینگ پیج رعایت نکردن؟یا چه ویژگی های مثبتی دارن که لندینگ پیج lyft نداره؟به نظر خودم یکیش نظرات رانندگان هست که میتونه تاثیر مثبتی داشته باشه.

مرسی که مقاله رو تا آخر خوندید؛به مرور زمان سعی میکنم مقاله رو کامل تر کنم و نقاط ضعفش رو برطرف کنم. برای این مطلب خیلی وقت گذاشتم و فکرکنم طولانی ترین مقاله آموزشی بود که تو عمرم نوشتم! امیدوارم اگر خوندید و به نظرتون مقاله مفیدی هست به اشتراک بزاریدش تا بقیه هم استفاده کنن[

 

24 دیدگاه دربارهٔ «اصول طراحی لندینگ پیج (Landing Page)»

  1. فرزین رستگار

    ممنونم از اطلاعات جامعی که وقت گذاشتی و در اختیار ما قرار دادی.امیدوارم اطلاعات بیشتری از شما بخونم
    من مطالب شمارو خوندم و از تک تکش لذت بردم و وبلاگ شما بوکمارک شد.

    1. مهراد بابایی

      خیلی خوشحالم که از خوندن مطالب وبلاگم لذت بردید؛ یکی از هدف های اصلیم تو سال جدید این هست که وبلاگنویسی رو تبدیل کنم به عادت و هر روز یا حداقل یه روز در میون مطلب بزارم. امیدوارم که به این هدفم برسم و قطعا حمایت و انگیزه ای که بهم میدید خیلی تاثیرگذار هست برای رسیدن به این هدف. بسیار سپاسگذارم

  2. این پستتون توی تلگرام شیر شده بود و اومدمو کامل خوندمش. خیلی خوب توضیح دادی اما خب چیزی که میخواستم توش نبود. اونم روش ساخت لندینگ پیچ هست. البته نه مثلا با mailelite. بلکه توی صفحات مربوط به قالب وردپرس. اگر وقت کردید در مورد اون بنویسید.
    وبلاگتون رو دنبال خواهم کرد
    موفق باشید دوست عزیز

    1. راه های زیادی برای ساختن صفحه فرود وجود داره از کدنویسی، استفاده از سایت هایی مثل unbounce و در وردپرس هم با ویژوال کامپوزر…
      واقعیت اینه که به صورت نوشتاری خوب نمیشه به صورت عملی مراحل طراحی صفحه فرود رو نشون داد برای همین قصد دارم بزودی تجهیزات ضبط ویدیو (میکروفون و وبکم) تهیه کنم تا به صورت ویدیو آموزشی مراحل طراحی صفحه فرود رو توضیح بدم.
      پیشنهاد میکنم عضو خبرنامه وبلاگ بشید تا هرموقع ویدیو رو تهیه کردم بتونم باخبرتون کنم.

    1. سلام
      خواهش میکنم،
      امیدوارم در آینده بتونم کاملترش کنم و یک ویدیو آموزشی در این رابطه تهیه کنم.

  3. سلام. مقاله تون خیلی خوب بود
    میخاستم پیشنهاد بدم در رابطه با صفحات لندینگ پیج در فروشگاه های اینترنتی و همچنین صفحات عمومی موجود در یک فروشگاه هم مطلب بزارید

  4. سلام .خسته نباشید،برای ساختن لندیگ پیچ اول باید سایت طراحی کنم؟؟؟بعد لندیگ پیچ رو درست کنم؟؟ممنون از راهنمایی

    1. مرسی حسین جان
      متاسفانه فرصت نمیشه و هیچکدوم از کارهایی که قصد داشتم برای این وبلاگ انجام بدم رو فرصت نکردم عملی کنم…

  5. محمدرضا مومنی

    بسیار خوب بود. اما من خودم به دنبال یک مطلبی بودم که تخصصی تر باشه. شاید در آینده بتونید با اضافه کردن مطالب حوزه UI و UX سطح مقاله رو خیلی خیلی بالاتر ببرید.
    موفق باشید

  6. لندینگ پیج فروشگاهی چطوری میشه؟
    مثلا صفحات فرود مختص به Lead Generation
    البته من میخوام به عنوان ورودی ادوردز استفاده کنم

  7. مطلب عالی بود. اگر با موارد تخصصی تر مثل UI و UX و همینطور اجرایی تر مثل طراحی لندینگ پیج با وردپرس و ویژوال کامپوزر تکمیل بشه بسیار عالی میشود.

    در ضمن من دنبال مطلبی برای طراحی پست های داخلی سایت می گردم که نکات فنی و زیباشناختی طراحی صفحات را تشریح کند. چون برای سایتم ویژوال کامپوزر دارم و تقربیا دستم برای طراحی هر پستم کاملا باز هست. ولی اکثر مطالبی که پیدا کردم در مورد طراحی صفحات اول سایت و یا لندینگ پیج ها بود. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

  8. صفحه برای لندینگ نباید ایندکس بشه و اگه سایتی طراحی شده باشه که این قابلیت نداره چگونه میتوان یک صفحه رو در سرچ کنسول ایندکس نکرد؟

  9. خیلی متن مناسبی بود و برای سئو و گرفتن رتبه عالی روی کیوردهای مختلف نیاز هست که یه صفحه قوی طراحی بشه
    حالا تعریف قوی از نظر من یه چیزی هست دیگه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.